2109753290 6947686778 Χρυσοστόμου Σμύρνης 54 tentoskiasi@gmail.com
hero image
 
 
Τεντοσκίαση | Ηλιούπολη Αττική
Τέντες - Συστήματα Σκίασης
 

Στην Αττική και την επαρχία, η επιχείρησή μας ασχολείται με την κατασκευή και τοποθέτηση διαφόρων ειδών τεντών και συστημάτων σκίασης. Λόγω της εκτεταμένης γνώσης, της σχολαστικής προσοχής στη λεπτομέρεια και της τεχνολογίας αιχμής, έχουμε γίνει συνώνυμοι με την αριστεία.

Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους κατασκευαστές υφασμάτων, μηχανικών και αξεσουάρ στη διεθνή αγορά. Με εμπειρία δεκαετιών εφαρμογής, κατασκευής και εγκατάστασης, παρέχουμε κορυφαίες, σύγχρονες λύσεις για τον κήπο, τη βεράντα, το μπαλκόνι και διάφορους άλλους τύπους οικιστικών και εμπορικών περιβαλλόντων.

 
 
 
 
 
ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ
περιλαμβάνουν αφενός την παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης σε κάθε πελάτη και αφετέρου
την δημιουργία όμορφων και υψηλής ποιότητας λύσεων σκίασης.
 
 
 
 
 
 
Κορυφαία Προϊόντα Συστημάτων Σκίασης για Κατοικίες και για Επαγγελματικά Κτίρια
 

Είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για τη δημιουργία οποιουδήποτε τύπου συστήματος σκίασης χρειάζονται λόγω της εκτεταμένης γνώσης και τεχνογνωσίας μας.

Όλα τα υλικά είναι της καλύτερης ποιότητας και χρησιμοποιούμε σύγχρονα εργαλεία για να κατασκευάσουμε μια δομή που είναι ταυτόχρονα πλήρως λειτουργική και αισθητικά ευχάριστη, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Αναλαμβάνουμε και τα πιο σύνθετα κατασκευαστικά έργα γρήγορα και με τεχνογνωσία, ενώ σας προσφέρουμε ολοκληρωμένα πακέτα με πολύ λογικό κόστος.

 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
και θα επισκεφτούμε απευθείας την τοποθεσία σας για να αξιολογήσουμε οποιαδήποτε κατασκευή χρειάζεστε,
ώστε να προσδιορίσουμε από κοινού την καλύτερη πορεία δράσης και τιμή!
Τηλ: 2109753290 - 6947686778
tentoskiasi@gmail.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ